• sfeer tafel restaurant Molensteen
  • Sfeer tafel restaurant Molensteen
  • Sfeer tafel restaurant Molensteen
  • Molensteen terras gevel
Restaurant Molensteen

Welkom bij restaurant Molensteen

 

Restaurant Molensteen

Het restaurant Molensteen is gelegen in de landelijke dorpskern van Gaasbeek. Op een boogscheut van het kasteel, de museumtuin en het kasteeldomein Groenenberg. De vroegere brouwerij, boerderij en afspanning dateert uit 1777 en is van oudsher eigendom van de familie Limbourg. In 2005 werd ook het woonhuis daterend uit 1859 omgevormd tot een gezellig familierestaurant.

In 2017 werd bij het heraanleggen van de vernieuwde binnenkoer en vernieuwde inkomhal ook aandacht besteed aan de toegankelijkheid voor mindervaliden, rolstoelpatiënten en kinderen in buggy's. 
En tijdens de wintermaanden wordt de binnenkoer ook toegankelijk gemaakt voor een aantal auto's.  2 parkings werden speciaal gereserveerd voor minder mobiele mensen. 

Christel zorgt voor een persoonlijk onthaal en Ann bereidt de maaltijden met de grootste zorg. Simone en Lucien, de ouders, doen het wat rustiger aan nu maar nog dagelijks kan je ze ontmoeten in het restaurant. Tijdens het weekend helpen Joren en Jaro hun mama's om alles in goede banen te leiden. Kortom, hier voelt u zich al snel ‘een vriend des huizes’.
 
Mogen zij ook u heel snel tot hun trouwe cliënteel rekenen ?
Tot binnenkort ! 
Ann en Christel en hun team


Online reserveren 

Reserveer vanaf nu uw tafeltje online via deze website. Kies reserveren. Uw reservatie wordt onmiddellijk bevestigd. 


Cadeaubonnen

Bent U op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, voor een jubileum of voor eender welke heugelijke gebeurtenis? Onze cadeaucheques zijn onbeperkt geldig.  Bestel hier uw cadeaubon


Openingsuren 

Gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze promoties en schrijf u in op onze nieuwsbrief.